London 21-24 oktober 2013

Sitter just nu på flygplatsen efter ytterligare en Londonresa. Denna gången var Jenny med och vi hann med lite annat än bara kurser, seminarier och mässor.
Vi flög hit på måndagen med det tidiga Easyjetplanet 6:55 från Köpenhamn vilket innebar att vi var på Gatwick redan 7:30, 20 minuter innan beräknad ankomst. Jag hade köpt biljetter till Gatwick Express i förväg (£62 för oss båda t/r) så det var bara att knalla ner till tåget så fort väskan gått kommit fram. Tåget tar 30 minuter så 8:30 var vi på Victoria Station i London.
Efter att ha laddat våra Oyster Card (Engelska joJo-kort) tog vi bussen till Marble Arch och därifrån gick vi till hotellet, ca 300-400m. Vi hade tur och rummet var ledigt så vi kunde checka in direkt. Vi hade bokat rum på Wigmore Court Hotel som ligger två gator rakt upp från Primark vid Marble Arch. Priset för ett dubbelrum där är ca £115/natt.
Eftersom vi inte ätit frukost än letade vi upp ett café där vi mumsade i oss en riktig engelsk frukost.