Nyårsafton 2011-2012

Ett mycket trevligt kalas med fantastiska människor som tyvärr fick ett tråkigt slut.

Glada gänget

Vi tog tidigt på oss att arrangera nyårsfesten 2011 och vi bjöd in våra vänner som nyligen flyttat ner från Grebbestad, familjen Lundin (Heidi, Fredrik, Bella och Peps) tillsammans med ett annat par från Grebbestad, Patrik och Cia, deras två barn. Från stan bjöd vi in Goran och Carolin och deras två flickor. Rutinen i sällskapet fick Laila Liljegren och hennes väninna Kirsten stå för.

Olyckan

Alla var så fin i sina stiliga kläder och stämningen var verkligen på topp. När vi skulle skjuta upp raketerna hände en olycka och Emily (Gorans tös) fick en  stenbit i pannan efter att en raket hade vält och åkt rakt in i väggen bakom oss.

Bra slut och start

Hon blev chockad och det blödde ganska ordentligt så det fick bli ambulans till Lund och sen sys ihop. Partyt tog slut och gästerna gick hem. Då kom våra nu utflyttade grannar och bjöd in på lite efterfest och vi fick en supertrevlig inledning på detta året.